fbpx

Dopha har netop sluppet rørende musikvideo til sangen “The Game”

Foto: Thomas Howalt Andersen og Danni Riddertoft

I starten af juni var Dopha klar med sin nyeste single “The Game”, og i dag kan hun løfte sløret for den tilhørende musikvideo.

Der var ingen tvivl om at Dophas blot tredje single “The Game” gjorde stort indtryk på os. Det seneste udspil, der oven i købet også er titelsangen til hendes kommende album, handler om at være forelsket i idéen om et andet menneske. Nu er Dopha klar med en musikvideo, der afspejler denne handling. Videoen er en fortælling om to mennesker, med Dopha og skuespilleren Marco Marc i hovedrollerne, der prøver at finde ud af, hvad deres relation er bygget på – om det er mere end bare en flirt. Igennem musikvideoen ser man Dopha køre i en spøgelsesbil, hvor hun betragter sin flirt. Derudover ser man også nogle tilbageblik på deres kærlighedsfyldte stunder. Selv fortæller Dopha om sangen og dens betydning:

Læs også  PREMIERE: Baseløs tager helt til København for kærlighed

Hver gang jeg bliver spurgt om, hvad The Game handler om, kommer jeg instinktivt til at tænke på dating-appen Tinder. Jeg var vild med en fyr, hvor jeg fandt ud af, at han egentlig bare legede med mig og mine følelser – som om det hele bare var et spil for ham. Men jeg lod ham også spille mig, for det hele var lidt for spændende til at stoppe igen. Men så en dag tænkte jeg, ‘nå for dælan…Sofie, he’s just not that into you’. Og så skrev jeg “The Game”.

Der er god grund til at holde sig opdateret på den fremadstormende artist, som er på vores liste over 20 danske navne som vi mener at man bør holde et vågent øje med i 2020. Vi er i hvert fald spændte på at se, hvad resten af året har at byde på for Dopha. Men for nu kan vi glæde os over den nye flotte musikvideo til sangen “The Game”:

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 24

 

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com