fbpx

20 danske navne du skal holde øje med i 2020

Foto: Jenny // Cecilie Bøcher Carlsen

Det tegner rigtig godt for det kommende danske musikår – og herunder finder du 20 bud på hvorfor.

Traditionen tro peger vi igen i år på en række nye danske navne, som du skal holde et særligt øje med. Så hvis du er på udkig efter inspiration til ny musik, som du kan nyde i hørebøfferne, imponere din musiknørdede venner med, eller opleve live i løbet af 2020, så læs med i vores guide. Sidste år pegede vi på navne som Bette (der skal spille på årets Roskilde Festival), Selma Judith, Elias Boussnina, Søn og ZAAR. Året forinden var det artister som Goss og Jada, og i 2017 tippede vi navne som Lowly og Collider. Vi håber, det kommer til at gå de følgende 20 navne lige så godt – og ikke mindst, at du kan finde dig et (eller flere) nye yndlings-acts.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

 

Adgang til samtlige artikler og indhold.
Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 20 kr/md
Er du allerede medlem log ind herunder