fbpx

Dopha åbner op for følelsesregisteret på sin nye single “The Game”

Foto: Thomas Howalt Andersen og Danni Riddertoft

Den fremadstormende artist Dopha har strøget til top på de danske hitlister med sine gennemførte pop-sange, og nu er hun klar med en ny single. Derudover annoncerer hun også koncerter i efteråret.

Den danske artist Dopha har blot to singler i bagkataloget. Hun debuterede med nummeret “September Till June”, der blev efterfulgt af radiohittet “Happy For Me” der udkom i starten af året. Hun har spillet flere headliner-koncerter og blevet booket til de nu desværre aflyste–festivaler såsom SPOT Festival, Roskilde Festival og Musik I Lejet. Dopha har altså efterhånden virkelig bevist sit værd på den danske musikscene, og var med god grund på vores liste over 20 danske navne som vi mener at man bør holde et vågent øje med i 2020.

Nu er den spirende artist klar med en ny sang, der oven i købet også er titelsangen til hendes kommende album. Sangen hedder “The Game”, og er en sang der handler om at være forelsket i idéen om et andet menneske. Selv fortæller Sofie Dopha om sangen:

Jeg har altid været lidt af en drømmer. Derfor oplever jeg på godt og ondt, at jeg investerer mig selv i tanken eller fantasien om noget, og når virkeligheden så rammer, kan den ramme hårdt. Jeg havde været i et forhold, hvor jeg var blevet i tvivl, om vi i virkeligheden bare var mere forelsket i idéen om hinanden. Men spillet i mellem os var alligevel for pirrende og nærmest for afhængighedsskabende til at stoppe.

Udover at have udgivet titelsangen til hendes kommende album, så har Dopha også annonceret at hun spiller fire koncerter til efteråret rundt omkring i landet. Men indtil da kan du lytte til Dophas nye single “The Game” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com