fbpx

USSEL holder fast i de ting, der har formet ham

Foto: Finn Christian Peper

I sin nye single “Hjemve” lader USSEL dine tanker falde til ro. Sangens tekst er et brev til hans hjemby Sønderborg og udspringer af anderkendelsen om, at ligegyldigt hvor meget man udvikler sig, vil man altid være formet af hjembyen og barndommen. Til den melankolske sang følger også en flot musikvideo, der kredser om hjemmevideoer fra USSELS egen barndom.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Unge, fremadstormende USSEL er allerede klar med sin anden single i 2021, men det bliver også den sidste foreløbig. Først i køen er nemlig debut EP’en ELSKEDIDETNÆSTE, der er lige på trapperne.
Den nye single hedder “Hjemve” og er en påmindelse om, hvor vigtigt det er at huske holde fast i de ting fra barndommen, der har formet en som menneske. Til singlen følger desuden en video, hvor seeren bliver kastet direkte tilbage til 90’ernes hjemmevideoer og en simplere tid, hvor der var mere tid til fordybelse og nærvær. Blandet med hjemmevideoerne og barndommens USSEL er også klip med nutids-USSEL og et indtryk af taknemmelighed og respekt for både familie, venner og hjembyen Sønderborg.

Læs også  Til fans af Aksglæde: tre bud på dit nye musikalske crush

Hvis du, ligesom os, er ret vilde med de ting USSEL går og laver fortiden, kan du lære ham meget bedre at kende her. Han er nemlig vores Uges Upcoming i denne uge.

Se den nostalgiske video til “Hjemve” her
Eller lyt:
Spotify
Apple Music

[/ihc-hide-content]

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com