fbpx

JASMIN har fundet sin lyd på ny single

Foto: Beinta á Torkilsheyggi

Singlen “killing time” blev skrevet for over et år siden, men nu er den ude, som det første nummer fra den kommende debut-EP, og sammen har bandet for alvor fundet frem til den lyd, de vil ramme

Kvartetten JASMIN kommer fra Færøerne og er det perfekte svar på nutidens soul-pop. Sidste år havde vi fornøjelsen af at præsentere dem som en af de artister, der skulle spille til en af vores Uimodståelige koncerter i Byhaven.

Senere på efteråret rammer deres debut-EP gaden med titlen not that surprised. Som første smagsprøve på EP’en udgav de i fredags singlen “killing time”, som også er på vores Ugens Uimodståelige playliste i denne uge. Sangen er en bombastisk og mere elektronisk sang om et giftig forhold, man alligevel bliver hængende i og følelserne omkring at løbe i cirkler i sådan en relation. Det giver sangen en masse arrig attitude, som passer perfekt til deres Spotify-bio, der består af ordene “Bad and Sexy”. Netop de to ord beskriver perfekt Jasmins kraftfulde vokal med de følelser, der er lagt i teksten. Bandet har fundet deres lyd og er spændte på at dele den med verden. Vi er i hvert fald begejstrede for resultatet.

Læs også  Ingen kan sidde stille, når de hører BATHSHEBAs nye single

Du kan lytte til “killing time” nedenfor, mens du glæder dig til den kommende EP eller varmer op til deres koncert i Lille VEGA i begyndelsen af 2021.

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com

Musikskribent