fbpx

Færøske JASMIN vil dele ud af deres elektroniske soul-pop til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Foto: Laila Mote

Når Roskilde Festival er overstået, er der i den grad noget at se frem til. Den færøske gruppe er nemlig netop ved at gøre sig klar til at spille op til fest, når de som det første act går på scenen i Pumpehusets Byhave onsdag den 17. juli.

Du kan godt allerede begynde at glæde dig – for JASMIN er i den grad noget for sig, og de er uden tvivl nogen, man skal holde et vågens øje med.

De har fornylig udgivet den velproducerede EP I Know It’s Over, »hvor man som lytter både omfavnes af en rå og eksplosiv energi og mere bløde og tilbagelænede numre,« så de kommer langt fra tomhændet til Danmark, når de den 17. juli tager turen over Nordsøen for at spille op til fest i Pumpehusets Byhave. Bandet med Jasmin Mote i front har så utroligt meget at byde på, hvilket også fik os til at placere dem på vores listen over danske acts, man skal holde øje med i år. Om deres musik har de selv udtalt følgende i forbindelse med udgivelsen af det fængende track “Remember”:

Læs også  praytell. bringer energi til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Vores musik er meget inspireret af denne helt specielle stemning, som altid er til stede på Færøerne, men vi har også valgt at blande det hele med et islæt af elektronika, hvilket er med til at give vores musik – ikke bare et lokalt, men også et mere globalt feel.

Følg med når vi offentliggør det andet act, der vil gå på scenen samme aften. Du kan finde den officielle begivenhed her, og varme op til koncerten med “Remember” lige her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com