fbpx

Nicklas Sahl varmer din weekend op med hans nye single “In The Window Frame”

Foto: Finn Peper

I dag kan Nicklas Sahl løfte sløret for sin trejde single i år, og denne gang er det med hjerteskærende kærlighed som tema.

Der kan efterhånden næsten ikke være nogen tvivl om, at Nicklas Sahl har taget hele Danmark med storm med sit bløde og følsomme popmusik. Han har haft stor succes med sange som “New Eyes”, “Planets” og “If I Killed Your Night”. Derudover gæstede han i 2019 Musik I Lejet, hvor han imponerede med lækkert guitarspil og sin smukke stemme.

Derfor er vi også glade for, at den fremadstormende artist nu er klar med sit næste udspil i rækken. Sangen hedder “In The Window Frame” og er en ægte kærlighedssang, der handler om at stå i ensomheden, fortabt i kærlighedssorgens store øjeblik og et minde fra fortiden. Sangen giver på alle måder kuldegysninger, og den beviser, at Nicklas Sahl er Danmarks nye store pop-sensation.

Læs også  KarriereKanonenfinalist udgiver ny version af populær sang

Nicklas Sahl skulle til sommer have gæstet festivaler som Jelling Festival, Northside, og Smukfest, men som plaster på såret over aflysningerne er der blevet annonceret en Danmarksturné til efteråret, hvor han blandt andet svinger forbi Musikhuset i Århus, Musikkens Hus i Aalborg og Koncertsalen i DRs Koncerthus.

Kan man ikke vente med at opleve stjerneskuddet live, kan man varme sig på den nye single “In The Window Frame” lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com