fbpx

Nicklas Sahl – Musik i Lejet 2019

Foto: Majbritt Press
Tidspunkt: Torsdag den 18. juli kl 19.15
Scene: Strandscene

Hitmageren imponerede med sin store charme og ubesværede vokal.

Nicklas Sahl – Musik i Lejet 2019
3.5 / 5 Anmeldelse

Allerede fra første øjekast, var der masser af charme og selvtillid at spotte hos den spirende singer/songwriter Nicklas Sahl, der i øjeblikket er i færd med at spille sin første festivalturné nogensinde. Med sin guitar under armen erobrede hans scenen med nummeret “Unsolvable”, hvorefter han fik selskab af en bassist og guitarist (som begge sang med på kor) og en trommeslager (som var stående i store dele af koncerten).

Ved det spritnye nummer “Four Walls” blev det for første gang tydeligt, hvilken selvtillid og overlegenhed Sahl besidder. Med et overskudsagtigt call-respons, fik han gang i publikum, som han i øvrigt havde god øjenkontakt med hele koncerten igennem.

Læs også  Nordiske Hits // Uge 24

Allerede fra start var der stor opbakning fra publikum, der på numre som “Hero”, “Planets” og “New Eyes” sang med på livet løs. Der var dog ét gennemtrængende problem – nemlig at de fremmødte festivalgængere havde en tendens til at snakke utroligt meget og højlydt. Havde det ikke været fordi, jeg stod helt forrest, kunne de snildt have overdøvet Sahls vokal fuldkommen. Han fangende dog for alvor folks opmærksomhed, da han halvvejs igennem koncerten smed dele af sit Grease-lignende outfit til kommentaren “Nu er jeg simpelthen nødt til at smide denne her jakke”, og pludselig blev endnu mere populær blandt de mange fangirl.

Læs også  CHAI - WINK

Singer/songwriteren slutterede selvfølgelig af med hittet “New Eyes”, som han indledte med nogle små melodifraser, der blev sunget a capella, mens han diskret stemte sin guitar.

Alt i alt var det en velspillet koncert fyldt med klichéer og catchy melodier, der dog til tider godt kunne blive en smule ensformig. En ting man dog ikke kan tage fra ham er hans overbevisende og overlegne vokal. Det er sjældent, at jeg har oplevet en artist gennemføre en helt igennem perfekt vokalpræstation live, men det formåede Sahl altså at gøre i aftes.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com