fbpx

Arlo Parks rækker hånden ud på ny følelsesladet single

Foto: Charlie Cummings

Den London-baserede Arlo Parks er nu klar med endnu en smuk og rørende single i rækken, der viser hvilken autentisk artist hun er.

Den blot 19-årige engelske R&B-sangerinde Arlo Parks har på alle måder slået benene væk under os med sit personlige og ærlige udtryk. Hun debuterede tilbage i 2018 med sangen “Cola”, og siden da er det kun gået opad for den fremadstormende artist. Vi var især imponerede over hendes optræden på Reeperbahn Festival 2019, og lærte hende endnu bedre at kende efter vores interview med hende, hvor hun fortalte os, at hendes musik skal få alle til at føle sig sikre, forståede og elskede.  

Læs også  Peter Nørtoft hylder venskabet efter kærligheden

Sidst vi hørte fra hende var med sangen “Eugene”, og nu er hun klar med endnu en smuk single “Black Dog”, og denne gang er formålet da også at række end hånd ud til lytterne. Sangen handler om mentalt helbred, og denne stærke handling bliver båret af Arlo Parks smukke, fløljsbløde stemme, der næsten føles som om hun holder en i hånden hele vejen igennem. Selv fortæller hun om sangen.

Det er meningen at sangen skal få folk, der kæmper med deres mentale helbred, til at føle sig mindre isoleret, og starte en samtale om udbredelsen af mentale helbredsproblemer, der er i verden i dag.

Sangen må man sige er høj-akutel i denne isolationstid, hvor nærhed og kropskontakt er blevet forbudt, og endnu en gang kommer skønne Arlo Parks verdenen til undsætning med sit dragende univers. Sammen med sangen er Arlo Parks også klar med en dertilhørende musikvideo. Den filmiske video viser en rørende historie, der passer godt til sangens handling. Du kan se videoen og høre sangen “Black Dog” her:

Læs også  Der er rå vokal og fandenivoldske guitarer på De Forbandedes agenda
Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com