fbpx

10 hurtige til… Becky and the Birds

Foto: Julius Hayes

På mandag den 24. februar spiller Becky and the Birds support for Jadu Heart på Ideal Bar. Selv spår hun, at koncerten bliver køn og følelsesladet. 

Den stockholmske sanger og sangerskriver Thea Gustaffson med kunstnernavnet Becky and the Birds gæster snart Danmark. Hun var på vores liste over 19 svenske navne du skal holde øje med i 2019, og vi er vældig begejstret over besøget. Thea skriver velproducerede smukke popsange, som bevæger sig flydende fra nummer til nummer. Med et godt mix af genre og effekter er hendes udtryk originalt og ubesværet. I anledningen af Becky and the Birds’ kommende koncert har vi stillet hende 10 hurtige spørgsmål:

1. Min musik er…

– Mit hellige rum.

2. Jeg begyndte at lave musik, fordi…

– Jeg aldrig var god til sport eller matematik. Men også fordi der ikke var noget som helst andet i mit hoved.

3. Jeg finder inspiration i…

– Følelser. Jeg er en ret følelsesladet person, og jeg føler alting meget kraftigt, hvilket både er en velsignelse og en forbandelse, tror jeg. Men det er uden tvivl min største kilde. For når jeg er heldig, er jeg i stand til at lave de følelser om til en god sang. 

4. Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var…

– Cher. At se hende som sådan en naturkraft, gøre det hun gør i hendes alder, er bare så smukt, inspirerende og vanvittigt. Men det er også den seneste koncert jeg har været til, og jeg er altid hooked et stykke tid efter en koncert. Jeg vil højst sandsynligt have et andet svar, hvis du spørger mig igen om en måned.

5. Det vildeste sted jeg kunne forestille mig at spille er…

– Japan, da jeg er meget forelsket i landet og dets befolkning.

6. Hvis ikke jeg var musikere, ville jeg…

– højst sandsynligt have det elendigt men være mindre stresset.

7. Min yndlingsartist lige nu er…

– Brockhampton og Nina Simone.

8. Det vigtigste for mig, når jeg laver musik, er…

– Tankens frihed.

9. Når folk lytter til min musik, skal de…

– Gøre og have det præcis det som de vil.

10. Min kommende koncert i København bliver… 

– Følelsesladet men meget køn! Jeg kan ikke vente med at dele det øjeblik med jer.

Becky and the Birds har netop udgivet sin seneste single ”Do U Miss Me”, som er en fantastisk soulet sang, med jazzede guitarakkorder og simpelt arrangement. Sangen føles næsten som en duet mellem Theas naturlige stemme og så hendes meget forvrængede computerstemme. Lyt til singlen herunder:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com