Foto: PR

Den ny dansk duo har meldt sin ankomst. Lyt til YOUDAS’ debutsingle “Har det godt” i dag. 

YOUDAS er en ny, upcoming dansk duo, der består af to musikere med dansk og jamaicansk baggrund. Deres lyd blander urban, r’n’b og elektroniske elementer med dansksproget lyrik. Duoen har netop delt deres debutsingle “Har Det Godt”. Et laidback og legende nummer, der handler om tendensen til altid at søge efter noget andet og bedre end det vi har.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 8

Projektet startede tilbage i 2012, men det er først nu at de for alvor er klar til at vise musikken frem. Debutsinglen præsenterer lytterne for duoens lyriske alsidighed og legende tilgang til musikken. YOUDAS fortæller selv:

“Endelig er vi i gang, men med tidligere drømme og målsætninger langt væk fra musikkens verden, har vi i den lange process ofte haft tanken om os selv at – vi burde egentlig ikke være her. En tanke som derimod har drevet vores identitet og lyd i YOUDAS, hvilket første single er en forsmag på.”

Pladeselskabet GAMEBOIIS Entertainment tog drengene under deres vinger i 2017. Nu arbejdes der på en opfølgende 2. single samt en opsamlende EP senere på året. Lyt til “Har Det Godt” lige her:

Læs også  SINGLEPREMIERE: Hajk ude med ørehængeren "Untouch"