Foto: PR

Læs også  Drew debuterer med den sjælfulde single "Keeping Up"

Folk-country bandet Workers in Songs har i dag premiere på musikvideoen til nummeret “Crazy Just for You”, og med masser af  akustiske instrumenter, hæs blues-stemme og munter country-stemning er stilen lagt.

“Crazy Just for You” er fra Workers in Songs‘ andet album, That Glorious Masterpiece, der kom på gaden den 29. august. Pladens titel er ikke tilfældig, men beskriver et gennemgående tema på deres sange; nemlig en søgen efter det perfekte. “Crazy Just for You” er en flot musikvideo, der viser en ensom piges leg på en forladt bondegård, hvilket skaber den ønskede kontrast mellem bandets rustikke udtryk og barnets ensomme, men legesyge univers.

Læs også  SINGLEPREMIERE: Eerie Glue på banen med "Endorphins"

Workers in Songs leger i det hele taget meget med kontraster i denne video, især forskellen mellem et barns og en voksens verden, men også mellem tro og tvivl, kærlighed og had, raseri og ro. Det er disse kontraster bandet gerne vil have frem med deres musik, fordi det er her, man finder det perfekte – That Glorious Masterpiece. 

Videoen er lavet i samarbejde med den talentfulde instruktør Marie Limkilde, og er således ikke blot en video med mening, men også et resultat af et samarbejde mellem to fremadstormende danske artister fra hver deres kunstneriske felt – og vil med sandsynlighed begejstre ethvert folk ‘n country hjerte.

Læs også  Funklende nyt singleudspil fra Vera: Lyt til "Diamonds"

 

[youtube id=”vEuMxndrRsI” width=”620″ height=”360″]