Foto: Laura Allard Fleischl

Det engelske rockband Wolf Alice er i slutningen af september aktuelle med deres nye album Visions of a Life og den 19. januar giver de koncert i Lille Vega

Wolf Alice startede som en akustisk duo tilbage i 2010. Siden er der kommet to nye medlemmer til, og bandet består i dag af forsanger Ellie Rowsell, guitarist Joff Odie, bassist Theo Ellis og trommeslager Joel Amey.

Læs også  Jada hylder kvinden og kvindekroppen i ny, smuk musikvideo

Genremæssigt er deres musik ikke helt nem at placere. Deres debutalbum My Love is Cool, der udkom i 2015, bør nok betegnes som rock, men det har et strejf af elektromelankoli, som gør det blødt og britpoppet.

I løbet af sommeren har vi i form af tre singleudgivelser fået en forsmag på deres nye album Visions of a Life, og det tegner rigtig godt.
Med sangene “Yuk Foo”, “Don’t Delete the Kisses” og “Beautifully Unconventional”, byder Wolf Alice på lidt af hvert; hardcore, grunget power-punk, drømmende balladepop og klassisk rock med et twist af funk.

Læs også  Rap-talentet Jack Prince ude med den stjernegode debutsingle "Realest"

Wolf Alice har i løbet af de seneste par år vist sig som et bemærkelsesværdigt alsidigt band, og derudover kan man som lytter virkelig ikke undgå at bemærke, hvor afsindigt dygtige musikere, vi her har med at gøre.
Det kan kun anbefales, at du skynder dig at skaffe billetten til koncerten i Lille Vega den 19. januar.

Læs også  Nûrnbear minder os om fællesskabet og ordets betydning på deres nye single

Hør deres seneste singleudgivelse “Beautifully Unconventional” her: