Foto: Steve Gullick

Den britiske postpunk-trio White Lies udgav tidligere i år deres fjerde studiealbum, og er nu klar med musikvideoen til “Hold Back Your Love” fra pladen.

White Lies har ikke stået stille dette efterår. Først udgav de deres fjerde studiealbum, Friends, der står som et gruppens bedste indtil videre ifølge vores anmelder, senere spillede de en stærk koncert i VEGA, som vores udsendte også var vild med og nu er gruppen klar med musikvideoen til “Hold Back Your Love”, fra den fjerde plade.

Læs også  Dusin: "Vi håber da på ligesom at kunne bringe noget andet på bordet også.”

“Hold Back Your Love” har også været igennem up-tempoficeringen trioen har været igennem, og er båret frem af en række storladne synths og et fremdrivende beat, der giver sangen den kvalitet, at man næsten (og kun næsten) kan danse til den uden at få dårlig samvittighed.

Videoen præsenterer en række intime situationer i mange forskellige soveværelser, og går helt tæt på tanker og følelser, personerne støder på i deres seng. Se videoen herunder:

Læs også  MONTI slipper knivskarp dobbeltsingle og musikvideo til "Let it Flow & $igns"

Hvis du ikke kan få nok af White Lies, kan du læse det interview vi lavede med dem lige her, samt læse vores bud på gruppens fem bedste numre her.