Foto: Farveblind // PR

Festivalen Way Up North, som afholdes på Studenterhuset i Aalborg er klar med årets musikprogram, som fokuserer på det nordjyske musikalske vækstlag.

Studenterhuset, Aalborgs Way Up North Festival har siden 2004 sat fokus på det rytmiske vækstlag i Nordjylland, og en lang række nordjyske navne som Oh No Ono, Tone, Thee Attacks, Mnemic, The Blue Van med flere har trådt deres barnesko på festivalen. De 25 bands der er booket til dette års festival stritter musikalsk i alle retninger og præsenterer et bredt udvalg af bands og solister fra det nordjyske vækstlag. Dette forår kan du blandt andet få fornøjelsen af at opleve navne som Farveblind og Ane Monsrud.

Læs også  Leon Bridges præsenterer den betagende single "Beyond"

Studenterhusets kunstneriske leder Mads Mulvad siger om begivenheden:

”Der er stadigt brug for en samlende begivenhed, som præsenterer den nordjyske musik. Vi har holdt fast i ideen med at præsentere nøje udvalgt bands, og samtidig inviterer vi udvalgte gæster fra den danske musikbranche, som kan have en interesse i at opdage nye talenter.”

Way Up North løber af stablen fredag den 24. marts og varer til og med lørdag den 25. marts. Todages-festivalen afholdes i Studenterhuset Aalborg, men det er kun første del af raketten. Samarbejdet med landets største musikbranche begivenhed, SPOT Århus samt nord-Europas største af slagsen, Reeperbahn Festival i Hamburg, forsætter. På begge festivaler vil Way Up North have en scene og ud af de 25 bands/solister, som er udvalgt til at spille i Studenterhuset, vil der blive udvalgt tre til fire bands til at spille henholdsvis SPOT- og Reeperbahn festival.

Læs også  Bæst - Det Umulige Rum

Alle 25 annoncerede navne er:

Vest Kys
Sigurvin Sigurdsson
Sofie Trolde
CHAVS
Hoegsberg
Blood Child
Holy Dragon
The Enormous Sea
Mom Calls Me Thunder
Kollapse
Heathe
Sjakket
Muldvarpen
Skoldhed Koldsved
The Devil’s Tiny Chains
Ane Monsrud
BETWEENbetween
Eli
Kogekunst
Perlefar
Via Mala
Final Hour
Môve
Long Line Down
Farveblind