Foto: Jærv // Peter Toubro

Nu er årets ansøgningsrunde til UHØRT Festival skudt i gang. Læs med her, hvis du vil vide mere om festivalen, og hvad du skal gøre for, at komme til at spille der. 

UHØRT Festival er en todags-festival der i år afholdes fra den 18. – 19. august i København. Musikprogrammet består udelukkende af bands, der bliver udvalgt gennem ansøgningsrunden, og der spiller hvert år et sted mellem 30-40 upcoming acts på festivalen. Festivalen har inden for de seneste år oplevet en stigende interesse fra både publikum, bands og pressen. Det resulterede i, at der sidste år var hele 2300 besøgende til festivalens to dage, og der var meget presseomtale. UHØRT er Danmarks største vækstlagsfestival, og tilbyder alle optrædende en såkaldt “bandpakke” med coaching, karriere-sparring og professionelle live-fotos til fremtidig PR. Som optrædende på UHØRT får du desuden præsenteret din musik for landets største lytteudvalg, som består af radioværter, musikskribenter, erfarne musikere, bookere, pladeselskabsfolk og andre branchefolk. Tidligere har navne som The Minds of 99, Velvet Volume, Palace Winter, The Entrepeneurs og Jærv optrådt på festivalen.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 8

 

Ansøgningen

UHØRT Festival ønsker et bredt og varierende program, og opfordrer derfor alle bands, DJ’s og solister til at sende en ansøgning – uanset køn, genre eller hvor i landet man kommer fra. Både nye og erfarne musikere er velkomne til at søge, så længe at musikken er ny. Det eneste krav til musikerne er, at det er deres egen musik, og at de kan spille et sæt på omkring 30 minutter. Ansøgningsfristen er tirsdag den 4. april 2017 kl. 12. 

Læs også  MONTI slipper knivskarp dobbeltsingle og musikvideo til "Let it Flow & $igns"

Du kan ansøge lige her.

 

Se UHØRT’s præsentationsvideo lige her: