Foto: ANYA/Tanja Brinks Toubro

Kunne du godt tænke dig at se dit navn på Smukfests musikprogram i år? Det har du muligheden for nu. 

Det er ikke kun store verdenskendte navne som Major Lazer, Jamiroquai og Ellie Goulding, eller danske favoritter som Bisse, Alex Vargas og L.O.C, der til sommer skal spille Bøgenskoven i Skanderborg op til dans.

Smukfest har også hvert år et stort fokus på vækstlaget og spirende, nyt, dansk talent, og igen i år vil opvarmningsdagene byde på et væld af nyt musik, der præsenteres ude i KærligHeden.
Smukfest kalder selv konceptet Live Camp for en festival-i-festivalen, og der er altså også hele 18 navne i alle mulige genrer at opdage og forelske sig i, når Live Camp løber af stablen.

Læs også  Drømmer du om en hverdag i musikindustrien?

Udover Live Camp er Tak Rock! også inden over musikken på KærligHeden. Begge koncepter startede tilbage i 2011 og bygger på en form for “mentorordning”, hvor udvalgte spillere fra musikbranchen peger på, hvem de tror bliver det næste store navn på den danske musikscene. Tidligere vindere tæller Freja Kirk, Mendoza, ANYA (billedet) og senest den elektroniske duo Farveblind, men Live Camp-scenen har også været betrådt af kunstnere som Thøger Dixgaard, Scarlet Pleasure og Lord Siva.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 16

Okay, så det, der helt konkret sker, er, at vi på Bands of Tomorrow igen er en del af mentorholdet, og det er her, at du kommer ind i billedet!

Vinderen af “Live Camps Udvalgte” er den artist eller band, der i løbet af de to første dage på Smukfest har givet den bedste totaloplevelse, og gevinsten for at charmere sig ind på juryen er altså ikke uden betydning. Vinderen får nemlig lov til at åbne Bøgescenen om onsdagen, og vi søger netop dette navn.

Læs også  Weekendens Essentielle Udgivelser // Uge 15

Som optrædende på Live Camp får du også automatisk mulighed for at løbe med årets Tak Rock Pris, som går til den artist, dommerpanelet har set mest potentiale i, og vinderen kommer i løbet af festivalen til at spille i P3 Teltet. Ikke dårligt…

Vi glæder os helt vildt til at høre fra dig, og du kan sende os din ansøgning via formularen nedenfor senest torsdag den 27. april.
Ligger du inde med spørgsmål, kan du kontakte chefredaktør Nikoline Skaarup på nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com