Foto: PR

Har du en drøm om at arbejde som manager, bookingagent eller på et pladeselskab? Det er tonsvis af spændende jobs i musikindustrien, og du kan få et unikt indblik i branchen med et forløb hos Innovative Music Management. 

Innovative Music Management er et karrierefremmende kursus, der gennem syv moduler præsenterer dig for forskellige apsekter af musikbranchen, og giver dig værktøjerne til at få kickstartet din karriere. Om din drøm er at komme ind på Music Management-studiet, at få et større netværk eller om du bare ønsker at blive klogere på branchen generelt, så kan du tage en masse karrieretips og tricks med dig forløbet. På Innovative Music Management undervises du af branchefolk fra landets største musikselskaber. Med deres mange år i branchen deler de ud af deres erfaringer omkring alt fra udgivelsesprocessen, branding af en artist og partnerskaber med store internationale brands.

Læs også  Koncertanbefalinger // uge 21

Med et forløb hos Innovative Music Management får du muligheden for at sikre dig de bedste forudsætninger for et stærkt netværk og CV i en meget konkurrencepræget branche. Natalie Mortensen, der er tidligere kursist, og i dag arbejder som artist manager i England, fortæller følgende om hendes oplevelse på kurset:

“Jeg har været ovenud tilfreds med Innovative Music Management forløbet og fandt samtlige moduler ekstremt spændende. Mine lørdage har aldrig været bedre spenderet, og jeg har gennem kurset lært en fantastisk masse. Underviserne var troværdige og inspirerende personligheder, som hver især underviste i deres kompetenceområder indenfor musikbranchen. Jeg vil derfor opfordre alle, som drømmer om en karrierevej indenfor musikkens verden til, at overveje muligheden i dette kursus.”

Har du fået blod på tanden, så læs meget mere om kurset her. Ansøgningsfristen for både Aarhus og Roskilde er den 14. maj 2017.