Foto: PR

Mangler du de rette værktøjer til at finde ud af, hvordan du skiller dig ud fra mængden som artist? Så er dette kursus måske noget for dig. 

Der er nu åben for ansøgninger til det karrierefremmende kursus Innovative Artist Academy, hvor du, som udøvende musiker, bliver introduceret for den danske musikbranche og får konkrete værktøjer til at begå dig professionelt i den.

Innovative Artist Academy er for dig, som gerne vil lære, hvordan musikbranchen hænger sammen. Hvad indebærer en pladekontrakt? Hvordan gør du dig bemærket? Hvad er dit brand? Hvordan sammensætter du en marketingplan?

Læs også  Confidence Man – Confident Music for Confident People

Forløbet byder på undervisning i blandt andet sangskrivning, booking, artist branding, marketing og social media-strategier samt udarbejdelsen af din egen personlige artistplan for dit projekt eller band.

“Et fantastisk kursus, der gør, at man føler sig rigtig godt klædt på efterfølgende! Personligt gik jeg fra 0 – 100 efter kurset og fik nogle gode kontakter også!” – Kasper Tørnstrøm Fresco, artist og tidligere kursist.

Undervisningen varetages af etablerede artister og branchefolk, som til dagligt arbejder for blandt andet Universal Music Denmark, Skandinavian, We Make Noise, Heartbeat Management og 3rd Tsunami Agency.

Læs også  Drømmer du om en hverdag i musikindustrien?

De fleste nye bands og artister har ikke et stort hold af professionelle folk til at stå for eksempelvis PR eller booking bag sig, og forløbet giver dig indblik i, hvad der foregår rundt om selve musikken.

“Jeg ser et væsentligt behov for, at nye artister dygtiggør sig indenfor flere aspekter end blot det musiske. I mit daglige arbejde er timing, planlægning og den røde tråd afgørende for en artists succes, Innovative Artist Academy er en oplagt mulighed for at tilrettelægge sit karriereforløb” udtaler grundlægger og en af underviserne på kurset Simon Mark Sørensen, medstifter af B Group og tidl. A&R og Product Manager hos Universal Music.

Læs også  Ugens Upcoming: Efraim Leo

Der er åbent for ansøgninger til næste omgang af Innovative Artist Academy nu. Kurset finder sted i både Roskilde og Aarhus, og du kan læse meget mere om forløbet, underviserne, ansøgningsprocessen og udtalelser fra tidligere kursister på hjemmesiden www.innovativeacademy.dk