VIDEOPREMIERE: Smukke akvareltårer omkranser Sanne Dasseville i ny musikvideo

VIDEOPREMIERE: Smukke akvareltårer omkranser Sanne Dasseville i ny musikvideo

Foto: Mette Sanggaard

Vi har i dag æren af at præsentere dig for Sanne Dassevilles splinternye musikvideo til “Cry Cry Cry”. Du kan derfor helt eksklusivt se den flotte akvarel-maleriske video lige her.

I november sidste år kunne du læse om den naturskønne musikvideo til debutsinglen “Why Do You Change” af den danske sangerinde, Sanne Dasseville. Nu er hun igen ude med en ny musikvideo, denne gang til seneste skud på stammen, “Cry Cry Cry”, som lige nåede at ryge til tops i Barometeret på P3 i december, inden programmet lukkede ned efter 31 år på bagen. “Cry Cry Cry” emmer af orgelinficeret keyboard og en dyb og tungsindig, men dog lækker, vokal. Dette komplimenteres af korharmonier, et pulserende beat og en lidt triviel, men bærende baslinje, der indrammer sangens betydning helt perfekt.

Læs også  Drømmer du om en fremtid i musikbranchen? Musikbrancheforløbet Innovative Music Management er nu åben for ansøgninger

Om singlen fortæller Dasseville:

“Cry Cry Cry” er en endnu en sang om ulykkelig kærlighed, ligesom “Why Do You Change” er det. Men “Cry Cry Cry” er mere kontrastfyldt med både humor og tragedie i et. Det er et knust hjertes fortælling indsvøbt i funky bas og keyboards, og en leadvokal der minder om en disco-sangerinde på valium. Sangen er skrevet på mit lille gamle Casio SK-5 keyboard, og arrangeret og indspillet med Oliver Hoiness (Skammens Vogn), Mads Wæhrens (ITVIVL) og Mija Milovic (Kvindebandet).” 

I videoen ser vi et live-portræt af Sanne Dasseville, der omkranses af løbende akvareldråber, som tilsammen danner formen af noget, der ligner et grædende øje – og så sker der egentlig ikke så meget mere end det. Men det gør faktisk slet ikke noget. De farverige akvareldråber, der i takt med musikkens puls løber afsted henover den betuttede Sanne Dasseville, har nemlig en hypnotiserende effekt, der, sammen med lyd-siden, formår at holde dig tryllebundet hele vejen igennem.

Læs også  Danske Selma Judith slipper den ærlige debutsingle "Kind of Lonely" med den tilhørende intime musikvideo

Vi glæder os rigtig meget til at høre mere fra Sanne Dasseville, hvilket vi heldigvis allerede kommer til den 13. april. Her kommer nemlig det selvbetitlede debutalbum på gaden, hvor både “Why Do You Change” og “Cry Cry Cry” også vil være at finde.

Du kan se videoen til “Cry Cry Cry” her:

Læs også  White Lies er on fire! Albumannoncering, ny single og to danske koncertdatoer