Foto: PR

I dag er den danske sangerinde Gerda Monroe ude med singlen “Branches”, der er optaget som en live session til konceptet FLOWER SESSIONS. 

I den hyggeligste lille blomsterbutik på Vesterbro, hylder Gerda Monroe foråret på smukkeste vis. Konceptet hedder FLOWER SESSIONS og er en række livevideoer optaget i en lillebitte blomsterbutik i København. Gerda Monroe er en alternativ pop-artist, og i dagens udgivelse hylder hun foråret og de forandringer, som det bringer med sig. “I’ve got enough branches to cover for the sun, but maybe some day they will crack, and I will have none,” synger Gerda Monroe, mens hun både henviser til det kærtkommende forår, og det foranderlige i menneskers liv. Singlen “Branches” er den første udgivelse i en række af livevideoer fra FLOWER SESSIONS, og Gerda Monroe fortæller følgende om konceptet:

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 8

“Hvor sangene til min EP blev til i studiet, synes jeg nu, at det er interessant at bruge live-lyden som inspiration. Begrænsningerne ved kun at være 3 mennesker i bandet, og ikke bruge nogle backtracks, giver musikken et nyt og spændende udtryk.” 

Bag kunstnernavnet Gerda Monroe findes den 29-årige, københavnske sangerinde Anna Mose. Under navnet Gerda Monroe udgav hun sin roste debut-EP The Ocean Stole Its Colour From The Sky tilbage i 2014. Nu er Monroe gået i en mere minimalistisk og elektronisk retning, og singlerne “Give It Time”, Silver & Gold” og nu også “Branches” er alle blevet udgivet som smukke live sessions.

Læs også  Guldimund er tilbage med kærlighedsberusende single og video

Se den stemningsfyldte live session til “Branches” og glæd dig til resten af FLOWER SESSIONS: