Foto: PR

For fjerde gang afholder VEGA deres New Crush-arrangement i København, som dette år løber af stablen onsdag d. 8 november. Nu kan de offentliggøre endnu to navne til listen af optrædende. 

I samarbejde med Beatbox Entertainment præsenterer VEGA dette efterår igen nye, upcoming, internationale navne til deres New Crush-arrangement. Tanken er at være først på beatet med de hotteste, nye, internationale navne og fungerer som modstykket til deres danske succes “VEGAS Udvalgte”.

Læs også  Funklende nyt singleudspil fra Vera: Lyt til "Diamonds"

Tidligere offentliggjorte navne tæller det rockede og groovy band Findlay, den eksperimenterende vokalist KÁRYYN, Sarasara med mørk electro-pop og det distortion-baserede rockband Francobollo.
Nu tilføjer New Crush så de to sidste navne til arrangementet, og der er masser at glæde sig til i form af to meget forskellige, og på hver deres måde spændende og udviklende kunstnere: Drones Club og Min Stora Sorg.

Drones Club
Drones Club slår pusten ud af dig, når de rammer dig med deres hårdtslående og energiske electro-pop. Deres live-optrædener er altid tilsat dansere, som gør deres koncerter til en energibombe af en oplevelse. Den London-baserede gruppe har lige udgivet deres anden EP White Crocodile, hvor førstesinglen “Hurricane” har fået stor succes. Ligesom til alle deres andre udgivelser hører også en flot, gennemført video, som du kan høre og se lige her:   

Læs også  Nûrnbear minder os om fællesskabet og ordets betydning på deres nye single

Min Stora Sorg

Min Stora Sorg består af den svenske sangerinde Anso Lundin, som udgav sin første single “Blomstertid” i 2012. Sangskriveren skriver ærlige og bevægende sange med pulserende beats tilsat en fin, svensk røst. Hun har været en del af den svenske club-scene længe, og successen øges med hendes nyeste single “PAUS”, der kommer forud for et nyt album til september.
Du kan høre singlen her:

Læs også  Red Lama udsender gribende musikvideo forud for albumudgivelse og releasekoncert

Du kan læse mere om eventet her