Ugens Uimodståelige // Uge 8

Ugens Uimodståelige // Uge 8

Foto: Bibi Bourelly // PR

Her er vores bud på fem nye uimodståelige hits til playlisten.

Benjamin Francis Leftwich – Tilikum
Det er fem år siden, at debutalbummet fra sangskriveren Benjamin Francis Leftwich udkom. Nu er han klar med sin anden plade After The Rain, og singlen “Tilikum” er første nummer fra den kommende udgivelse. Sangen er skrevet oven på tabet af Leftwichs far og er et umådeligt smukt nummer produceret af Charlie Andrews (Alt-J, Marika Hackman). Albummet forventes ude den 19. august via Dirty Hit Records.

Læs også  Drømmer du om en fremtid i musikbranchen? Musikbrancheforløbet Innovative Music Management er nu åben for ansøgninger

FKA twigs – Good To Love
Britiske Tahliah Debrett Barnett aka FKA twigs har i sidste uge smidt en ny sang på gaden til stor glæde for ja… alle. Det er en smuk ballade produceret af FKA twigs selv og Rick Nowels (Lana Del Rey, Adele, Jamie xx, Brandon Flowers, John Legend mm.). Godt at have dig tilbage, twigs!

Frightened Rabbit – Death Dream
Det skotske band Frightened Rabbit er har annonceret udgivelsen af det nye album Painting Of A Panic Attack, som kommer på gaden den 8. april via Canvasback/Atlantic. Det tegner godt for den kommende udgivelse med den meget melankolske single “Death Dream”, der er produceret af Aaron Dessner fra The National.

Læs også  Premiere: Den danske duo Feel Freeze slipper flot og spacy musikvideo til singlen "Let Go!"

Moderat – Reminder
“Reminder” er første smagsprøve fra det kommende album III fra tyske Moderat. Moderat er konstellationen af Sascha Ring, bedre kendt som Apparat, og Gernot Bronsert og Sebastian Szary fra Modeselektor. “Reminder” skulle bestemt være godt nyt for alle fans af elektronisk musik. Vi er i hvert fald godt tilfredse.

Læs også  White Lies er on fire! Albumannoncering, ny single og to danske koncertdatoer

Bibi Bourelly – Sally
Tyskland er godt repræsenteret på denne Ugens Uimodståelige opdatering, og her får du det nyeste udspil fra berlineren Bibi Bourelly, der dog nu er bosat i Los Angeles. Vi har tidligere spået det unge talent en lys fremtid, da vi inkluderede hende på listen over 16 navne du skal holde øje med i 2016, og nummeret “Sally” har bestemt landeplagepotentiale. “Sally” emmer af rockabilly og blues udformet i et regulært pop-hit.

Lyt til den opdaterede liste her: