Foto: Tom Misch // Charlie Cummings

I denne uges opdatering af vores UIMODSTÅELIGE hits på Spotify anbefaler vi især tre numre fra nogle cool fyre, som du kan læse lidt om her. De er selvfølgelig øverst på listen med i alt 25 singler. Lyt til den i bunden af artiklen eller direkte på Spotify. 

Tom Misch – “Movie”

Tom Misch er fra London, han er (kun) 21 år gammel, og så er han både singer/songwriter, producer og DJ. I dag har han udgivet singlen “Movie”, som er en forløber til debutalbummet Geography, som udkommer den 6. april næste år. Nummeret er en hyldest til romantikken, og med et blidt, behagelidt og vellydende musikalsk univers har det en dragende effekt på enhver, der måtte ligge ører til det. Det er fuldstændig uimodståeligt med bløde pads og strygere, lækker guitar, smukt klaverspil og en forførende vokal. Misch annoncerer i samme omgang sin Europa-turné, som bringer ham til Lille VEGA i København den 18. marts – du kan vist lige så godt skrive datoen i kalenderen med det samme.

Læs også  Red Lama udsender gribende musikvideo forud for albumudgivelse og releasekoncert

Miguel – “Told You So”

Den næste artist på listen er amerikanske Miguel. Hans nye single har masser af power, en funket vibe og et superfedt beat baseret på hårdtslående synths. Dertil følger en masse effekter, både i den spacy ende og det mere forvrængede. Det samlede lydbillede er højaktivt og virkelig nice fra start til slut.
På samme måde som Misch er Miguel både sanger, sangskriver og producer, og så har han også begået sig som skuespiller. Derudover er “Told You So” også en forløber til musikerens kommende album, som udgives den 1. december i år og som skal hedde War & Leisure. Du kan godt glæde dig, og i mellemtiden lytte til hans velproducerede single.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 8

Anderson – “Cool Kids”

Igen er vi ude i en hårdtslående produktion med masser af effekter og synthesizers. Nummeret starter dog mere blødt ud og bygger langsomt, men sikkert, op mod omkvædet, hvor Anderson nærmest skriger i det lyseste register, hans vokal kan trække: “We’re the cool kids”.
Og en cool kid, det er han dæleme. Han er – ligesom Tom Misch – en 21-årig producer, han er fra Norge, og så har han en kærlighed for elektronisk musik. Det kan man godt høre på denne single, som er det andet udspil fra den unge musiker, efter at han i foråret udgav nummeret “Forever Young” med stor succes.
Hermed er den tredje og sidste anbefaling af uimodståelige hits fra denne uges nye udgivelser givet, og så er der ikke mere tilbage at gøre end at lytte til dem alle tre og resten af listen – gør det lige herunder, eller på Spotify.

Læs også  Blue Foundation ude med ny imponerende musikvideo som optakt til kommende EP

Ellers tilføjet:

N.E.R.D & Rihanna – “Lemon”
Karl William – “Om Igen”
Vance Joy – “Like Gold”
Pasha – “151”
WhoMadeWho – “Dynasty”
Jimi Somewhere – “Waking Up”
Kelsea Ballerini – “Unapologetically”
J. Bruno – “Do You Even?”
Majid Jordan – “The Space Between”
HUMAN – “HIGHER”
Pete Tong & The Heritage Orchestra – “Promised Land”