Foto: Confidence Man//Rachela Nardella

Det er blevet fredag, og derfor er det tid til endnu en omgang nye hits på vores Spotify-liste UIMODSTÅELIGE. Der er tilføjet en masse pop og nogle lidt mere mellow tracks. Læs her hvorfor du ihvertfald skal lytte til følgende tre numre. 

R5 – Hurts Good
Med referencer til 90’ernes pop/rock har R5 skrevet et funky hit, hvor verset er fyldt med flydepad, groovy bass og flødekor – ej at forglemme de signifikante fingerknips i broen. I omkvædet og c-stykket bliver det dog meget drum’n’bass-inspireret og byder på en Disclosure-lignende vibe, hvor instrumentationen ligger helt tilbage på beatet og giver en følelse af forsinkelse. C-stykket er desuden i halvtempo, før nummeret igen finder tilbage til det kraftfulde omkvæd. Det hele foregår dog med masser af undertoner af funky tunes, og alting spiller bare. Der sker så meget i det her nummer, og det er mega fedt.

Læs også  Sunflower Bean lyser fredagen op med den nye single "Twentytwo"

Labrinth – Misbehaving
Dette meget alternativt producerede nummer fra Labrinths side byder på masser af distortion, lydeffekter og synth-indspark, blandt andet blæsere. På bunden holder et minimalistisk beat nummeret kørende – også understøttet af elektroniske elementer.
Der er dog andre lydmiljøer i spil. Efter en kraftigt forvrænget guitarsolo oveni det originale beat, siger en højtalerstemme: “Ladies and Gentlemen, the moment you’ve all been waiting for.”
Sangen bryder helt ned og centreres om en plain-klaver lyd og den rene vokal, altså et effektfrit stykke i sangen. Herefter etableres et helt nyt, og langt mere funket, kapitel af nummeret, hvor effekterne igen kører for fuld skrue. Fra minimalistisk melankolisme til funky optimisme, det er alligevel lidt af et skift, og derfor fortjener denne single en plads på vores spilleliste.

Læs også  Schultz & Forever er ude med ny single fra det kommende debutalbum

Benal – Et Klap
Benal har i dag udgivet albummet Hvis Det Virkelig Er Vigtigt, og vi har givet det fem stjerner.
Produktionen spiller, beatet holder og vokalen er fuldstændig overlegen. Hele vejen igennem.
Om dette nummer skriver vi:
“På “Et klap” anlægges der et roligt tempo i baggrunden, mens Benjamin boltrer sig i aggressioner.” Læs hele vores anmeldelse her, og lyt til singlen på UIMODSTÅELIGE i bunden af artiklen eller på Spotify.

Læs også  SHERPA annoncerer ny EP og afslører teaser til musikvideo

Ellers tilføjet:
Zak Abel – Only When We’re Naked
Confidence Man – Better Sit Down Boy
Soleima – Paper
Post Malone & 21 Savage – rockstar
Refs – Fool
Tove Styrke – Mistakes
Oscar and the Wolf – Runaway
Sean Christopher – Paper Plane Pilot