Ugens Uimodståelige // Uge 6

Ugens Uimodståelige // Uge 6

Foto: Sarah Piantadosi

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend, og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange, fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. 

Efter en længere pause, er UIMODSTÅELIGE nu tilbage med en solid liste over denne uges største ørehængere. Listen tæller 24 nye, uimodståelige sange, med alt lige fra CHVRCHES til VETO. Men først præsenterer vi redaktionens top 3.

James Bay – “Wild Love”

Vi starter årets første liste ud, ved at fylde dine øregange med varme, forførende toner, der emmer af forårsfornemmelser og forårsforelskelser. Hvad kunne passe bedre til dette frostsmukke, solrige februarvejr, hvor smørblomsterne så småt er begyndt at pible frem? I dag er der nemlig kommet nyt materiale fra den engelske singer- songwriter James Bay i form af singlen ”Wild Love”. Vi foreslår, at du lader dig omfavne af Bays charmerende stemme, flotte korharmonier, dybfølte beats og synth-effekter. Så er weekenden allerede godt i gang.

Læs også  Mercury Prize 2018: Her er de 12 album, der i aften kan løbe med sejren

Nilüfar Yanya Thanks 4 Nothing

Næste lyd på listen kommer fra den London-baserede indieartist Nilüfar Yanyas. Hendes seneste musikalske udspil, ”Thanks 4 Nothing”, er en ren musikalsk fornøjelse. Fra den stilsikre trommemaskine i introen til chorus-effekten i broen, der tildeler nummeret den brede flade. Hele herligheden toppes af Nilüfar Yanyas krystalklare og karismatiske vokal. Nilüfar Yanya pryder ligeledes vores liste over 18 internationale navne, du skal holde øje med.

Rhys Lewis – “Bloodstains” 

Sidst men absolut ikke mindst er den britiske singer-songwriter Rhys Lewis ude med sin splinternye single ”Bloodstains”, som bliver en del af kunstnerens kommende EP ved titlen Bad Timing. Den unge brite, der er indehaver af en kraftig soulfyldt stemme og mest af alt beskæftiger sig med at frembringe personlige lyriske fortællinger svøbt i lækre rytmer, formår med sin musik smukt at komplimentere fredagens gøremål. Singlen fortjener afgjort en plads på listen i denne uge.

Læs også  Drømmer du om en fremtid i musikbranchen? Musikbrancheforløbet Innovative Music Management er nu åben for ansøgninger

Ellers tilføjet:

Rae Sremmurd – “T’d Up”
Emil Kruse – “Helt Fint”
Sarah Klang – “Left Me On Fire”
Albin Lee Meldau – “The Weight Is Gone”
MGMT – “Hand It Over”
Nector feat. Iman – “Chances”
Vance Joy – “Saturday Sun”
Tove Styrke – “Changed My Mind”
Rhye – “Feel Your Weight”
CHVRCHES – “Get Out”
Jenny Wilson – “RAPIN*”
Alice Boman – “End of Time”
Franz Ferdinand – “Lazy Boy”
VETO – “A Pit”
Skylar Fri – “Gold Rush”
Barselona, Thøger Dixgaard – “Hvornår”
George Ezra – “Paradise”
Disco Shrine – “Up In The Air”
Unknown Mortal Orchestra – “American Guilt”
Retro Kid – “Neon Colours”

Læs også  White Lies er on fire! Albumannoncering, ny single og to danske koncertdatoer