Ugens Uimodståelige // Uge 10

Ugens Uimodståelige // Uge 10

Foto: serpentwithfeet//PR

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend, og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange, fra de helt store stjerner til spirende kunstnere.

Det kan efterhånden ikke komme bag på nogen, at fredag er den helt store udgivelsesdag, hvad angår både album og singler, og vi gør derfor hver fredag vores ypperste for at samle op på de bedste og levere dem lige til døren i form af vores UIMODSTÅELIGE playliste på Spotify. Vi har samlet hele 16 styks nye numre til dig, og udvalgt de tre, vi er allermest oppe at køre over.

serpentwithfeet – “bless ur heart”

Den amerikanske avant-garde soul/r’n’b-vokalist serpentwithfeet var sidste år at finde på vores liste over 17 navne du skulle holde øje med i 2017, efter vi i løbet af året var faldet pladask for hans dybsindige lyrik og alternative take på den populære genre. Sammen med udgivelsen af “bless ur heart” kunne kunstneren for to dage siden annoncere, at hans debutalbum Soil endelig er på vej. Førstesinglen, “bless ur heart”, er en stemningsfuld ballade fra Josiah Wise (manden bag) med smukke korharmonier, der skaber en kuldegysningsfremkaldende stemning af storladenhed. Den meget poetiske kunstner har om det kommende album udtalt: “soil is about me returning home then realizing that i carry home with me daily.” Albummet lander den 8. juni 2018 (blot en måneds tid inden han gæster HAVEN Festival), og gæstes blandt andet af artister som A$AP Rocky, Clams Casion og lydmanipulatoren Katie Gately. Vi sagde det i 2017, og vi siger det gerne igen: hold øje med serpentwithfeet i fremtiden, please!

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 38

The Magic Gang – “Take Care”

Denne fredag byder også på nyt fra de fire britiske gutter, Angus, Jack, Kris og Paeris i The Magic Gang. I dag har Brigthonbaserede kvartet nemlig delt deres nyeste single “Take Care”. En dagdrømmende og eftertænksom sag, bestående af en lækker, flirtende bas, et slentrende beat, spændende akkordprogressioner, og en inderlig men laidback vokal, der i optakten til omkvædet tenderer over i en sprød falset. Et perfekt nummer at lune sig på, på denne grå og sluddominerede fredag. The Magic Gang blev etableret i 2015, og har siden da udgivet en række singler og EP’er, men dagens nye singleudspil vil være at finde på bandets kommende selvbetitlede debutalbum, der rammer gaden om præcis en uge, nemlig den 16. marts. Det glæder vi os til!

Læs også  White Lies er on fire! Albumannoncering, ny single og to danske koncertdatoer

Years & Years – “Sanctify” 

Det britiske synthpop-band Years & Years er tilbage. I onsdags slap trioen, der ledes af frontmand Olly Alexander, den nye single “Sanctify” på gaden sammen med en futuristisk musikvideo, som du kan se her. Nummeret er en dramatisk og velsvingende forsmag på det kommende album, som udkommer senere i år og bliver det næste i rækken fra de unge briter. Bandet debuterede med albummet “Communion” for tre år siden – et album, der dengang vandt et hav af priser og sikrede dem international anerkendelse. Det nye popnummer er af dansabel karakter og bygges op omkring en rytme, der vil noget. Igennem en påtrængende baslinje, sikre electrobeats og en sensuel sangtekst er udspillet et godt bud på en lidt mørk fredagssang, der samtidig er dybttrængende og catchy.

Læs også  Vil du spille på by:Larm Festival 2019? Demotilmelding er åben lidt endnu