Ugens Boblere // Uge 14

Ugens Boblere // Uge 14

Foto: NAYAH // PR

Midi Matilda – Talk About It
Midi Matilda 
er en amerikansk elektropop-duo fra Oakland, Californien. De har efterhånden fået meget opmærksomhed i udlandet, men herhjemme synes gennembruddet at lade vente på sig. Vi er imidlertid ret begejstrede og vil hermed gøre vores bedste for, at du kan lære musikken at kende. “Talk About It” er et super lækkert og fængende stykke alternativt popmusik.

NAYAH – Slet Ingenting
Den danske sangerinde NAYAH begynder så småt at sætte sit præg på den danske musikscene efter udgivelsen af førstesinglen “Bad Bitches”. Nu rører hun igen på sig med den nye single “Slet Ingenting”. Hun synger på dansk med en klokkeklar vokal, og teksterne skriver hun ud fra sine egne erfaringer med kærligheden og oplevelser og iagttagelser fra nattelivet.

Læs også  Vil du spille på by:Larm Festival 2019? Demotilmelding er åben lidt endnu

The Bandicoots – Could You Get Me Tomorrow
Det canadiske indierock-band The Bandicoots er den 13 maj klar med deres anden EP Quarters At The Penny-Arcade, og “Could You Get Me Tomorrow” er andensinglen herfra. Nummeret er indspillet med produceren Michael Keire (Dirty Nil, Wildlife) og efter et, ifølge bandet, lidt for højt alkoholindtag. Den kommende EP er desuden mixet af Brian Lucey, der tidligere har arbejdet med kunstnere som The Black Keys og Arctic Monkeys.

Læs også  Mercury Prize 2018: Her er de 12 album, der i aften kan løbe med sejren

My Heart The Brave – Runner
Tidligere “Ugens UpcomingMy Heart The Brave har efterhånden fået mere og mere opmærksomhed, og bagmanden Caspar Hesselager kan prale med optrædener på blandt andet Offspring Festival, SPOT, Vegas Udvalgte og Roskilde Rising. Det er slet ikke dårligt, og nummeret “Runner” beviser bestemt, at der er noget om snakken.

Lightwave Empire – Pleasure and Pain
Lightwave Empire 
er et nyt københavnsk band, der laver musik efter tankegangen: verden er fucked, men vi skal nok klare den. Det er også en devise, som klinger igennem på debutsinglen “Pleasure and Pain”. Nummeret er en “musikalsk lykkepille” af sommervibes og dyk i swimmingpoolen, og er samtidigt skrevet for at hjælpe en bekendt med at komme videre med livet efter en personlig nedtur. Kvartetten har indspillet det yderst velproducerede nummer i Los Angeles med den Grammy-vindende producer Dave Sardy (LCD Soundsystem, The Killers, Oasis, Red Hot Chili Peppers).

Læs også  Premiere: Den danske duo Feel Freeze slipper flot og spacy musikvideo til singlen "Let Go!"

Tjek hele spillelisten ud, der konstant opdateres med det sprødeste inden for upcoming musik.