The Tallest Man On Earth giver koncert på Bremen Teater

The Tallest Man On Earth giver koncert på Bremen Teater

Foto: Peter Eriksson

The Tallest Man On Earth smider om sig med gode nyheder denne fredag. Udover den nye singleudgivelse, er det nemlig lige blevet offentliggjort, at singer-songwriteren til efteråret giver koncert på Bremen Teater.

Tidligere i dag kunne vi meddele, at svenske Kristian Mattson, som i folkemunde måske bedre er kendt som The Tallest Man On Earth, slap singlen “An Ocean”, som første del af et nyt musikalsk projekt med titlen When The Bird Sees The Solid Ground. Men de gode nyheder stopper ikke her. For nu til aften offentliggør den svenske troubadur og teamet bag, at han lægger vejen forbi Bremen Teater til oktober.

The Tallest Man On Earth, der foruden at synge også spiller både banjo, guitar og klaver, har mange gange før i koncertsammenhæng charmeret sig ind på det danske publikum med sine lækre indiefolk-melodier, hvad end det har været med sit orkester bag sig, eller om det har været som ene musikant på scenen. I denne ombæring bliver det endnu en intimkoncert, hvor Mattson indtager scenen alene med sin guitar og sit inderlige og smukke bagkatalog.

Og der er god grund til at glæde sig til det nedskalerede opsæt i de intime rammer på Bremen Teaters scene. Mattson er nemlig en rigtig dygtig livemusiker, og har et ry for at tryllebinde publikum med sit drømmende og stemningsfulde lydunivers, sin karisma og sin indlevelse – og det vil helt sikkert også være tilfældet her.

Koncerten på Bremen Teater i København kommer til at foregå torsdag den 4. oktober, og vi anbefaler på det kraftigste, at du sætter kryds i kalenderen.