Foto: PR

The Chairman er nu klar med en flot og personlig video til den nyeste single “Animate”. Singlen og videoen kommer forud for albummet The Strange Life, der udkommer senere i år.

Bag navnet The Chairman gemmer sig den danske sanger og sangskriver Lucas Berner. Han er ude med video til hans nyeste single “Animate”, der har haft premiere på den britiske musikblog Clash, og nu er videoen klar til at blive delt med resten af Danmark og verden. Sangen “Animate” udkom tidligere i år, og er en dyster popsang båret af dramatik i både kompositionen og produktionen. Sangen er skrevet som et flash-forward til en fremtid med masser af både succes og ensomhed. Videoen fremstiller sangens historie på en meget smuk og personlig måde, og viser hvordan “Animate” skal ses: Som et billede af frygten for at ende i velstand, men samtidig at have stødt dem, der betød aller mest væk.

Læs også  Tivoli afslører stærkt program: Hold Lillefredag på Orangeriet med hele 23 acts

Da The Chairman sidste år udgav debutalbummet 2064, var det til flotte anmeldelser, og singlerne “A Little Company” og “How It Feels” har siden udgivelse været i høj radiorotation. Nu er Lucas så klar med den opfølgende single “Animate”, og har afsløret at hans kommende plade The Strange Life vil udkomme senere i år.

Læs også  Tivoli afslører stærkt program: Hold Lillefredag på Orangeriet med hele 23 acts

Se videoen og hør “Animate” lige her: