Foto: PR

Det danske rockband The Boy That Got Away er nu ude med deres single “The End Of The Road”, og der følger en animeret musikvideo med. 

Det aarhusianske rockband The Boy That Got Away har netop delt deres nye single med titlen “The End Of The Road”, et stærkt rocknummer med et følsomt budskab. Sangen handler om følelsen af at være forfulgt af sin fortid, og om hvor svært det kan være at slippe de gamle vaner. Lige meget hvor langt væk man flygter, så følger fortiden med. Bandet fortæller:

Læs også  Confidence Man – Confident Music for Confident People

”The End Of The Road” er et billede på, at hvor meget du end forsøger at forandre dig og rode bod på fortidens fejl, så vil der altid være noget eller nogen, som forsøger at fastholde dig i dine gamle mønstre.”

“The End Of The Road” er produceret af Tue Madsen, der tidligere har arbejdet med navne som Meshuggah, Hatesphere og Sick Of It All. Sammen med singlen følger også en flot animeret musikvideo, der er lavet af Simon Gorm Eskildsen Illustration. Videoen viser på bedste vis, den kamp og flugt som sangen handler om, og videoen er med til at give en stærk stemning og ny dimension til nummeret.

Læs også  Queens-rapperen Deem Spencer deler hypnotiserende "baybay"-single

Sammen med singlen har bandet annonceret et album. Det er sat til at udkomme til efteråret med titlen Moon Sick. Efter albummets udgivelse drager The Boy That Got Away på en omfattende Danmarksturné. Hvis du ikke kan vente, så kan bandet opleves til  SPOT Festival i Aarhus i starten af maj.