Foto: Imogen Love

Den britiske duo Ten Fé er klar med deres sidste teaser, inden deres debutalbum bliver udgivet den 3. februar.

Hver eneste gang Ten Fé har sluppet en single fra deres kommende debutalbum, har det spredt så mange ringe i vandet, at det halve kunne være nok. Med bred omtale på diverse internationale musikmedier, seks millioner streams på Spotify og et debutalbum, der er to uger væk, udgiver den britiske duo nu deres sidste single inden albummet er på gaden.

Læs også  SINGLEPREMIERE: Eerie Glue på banen med "Endorphins"

“Another Way” er duoens hidtil blideste nummer, når det kommer til produktionen. Bandets karakteristiske mikstur af americana, psych og gedigen indiepop svæver stadig, men denne gang i en mere jordbunden facon.

Om nummeret udtaler gruppens ene frontmand Ben Moorhouse: “Vi skrev sangen i højsommeren i Black Country og indspillede den i den dybeste vinter i Berlin. Ligesom “Elodie” er den meget influeret af de film, vi så på det tidspunkt – dystre, ekspansive portrætter af Amerika. Vi blev ved med at vende tilbage til billedet af en karakter, der stak ud på en forladt gade i en lille by, mens han synger op til en silhuet af en pige i et vindue.”

Du kan lytte til den pittoreske “Another Way” herunder:

Læs også  SINGLEPREMIERE: Hajk ude med ørehængeren "Untouch"

Debutalbummet Hit The Light udkommer den 3. februar. Du kan opleve bandet live i Danmark på følgende datoer og spillesteder:
Mandag den 27. februar – Atlas, Aarhus
Tirsdag den 28. februar – Ideal Bar, VEGA, København