Svenske Sam Seg smider dagens popbasker i form af “Runaway”

Svenske Sam Seg smider dagens popbasker i form af “Runaway”

Foto: Jacob Westerberg

Det unge, svenske stjerneskud Sam Seg har endnu engang været i studiet, og det er der kommet det funklende nye “Runaway”-nummer ud af. 

Han hedder Sam Seg, han kommer fra Stockholm, og så laver han uptempo og funky powerpop. Powerpop af den slags, du især gerne vil høre, når solen skinner på sit højeste, som den jo gør i dag. Tilbage i januar sidste år landede debutsinglen “Lover”, der hurtigt opnåede mange afspilninger på Spotify i særligt Tyskland og USA, og efter andet singleudspil, “Still Thinking of Me”, fik hjemlandet også øjnene op for det unge talent.

Læs også  Nils Frahm - Haven Festival 2018

Nu er Sam Seg så klar med sit første 2018-udspil i form af singlen “Runaway”. Her kommer sangeren omkring de der kærlighedsfortællinger, hvor den ene part har været bange for at give sig hen i forholdet af frygt for at blive såret. Om det nye nummer fortæller Sam Seg:

”Att vara en ”Runaway” är ingenting man bör vara stolt över. Är jag verkligen så rädd för att bli sårad? Att jag hela tiden flyr. I långa loppet blir man ju bara en loser. Låten handlar om en person jag träffande under en period då jag inte alls var redo att gå in i något seriöst. Istället för att tala om det för henne så lät jag henne vänta.”

Læs også  Unknown Mortal Orchestra vender tilbage med efterårskoncert i København

“Runaway” sprudler af energi på et fundament af funky guitarriffs, groovy beats og en flirtende basgang. I baggrunden hersker en dragende synth-flade, der går godt i spænd med Sam Segs indtagende vokal. Det er et yderst catchy nummer, der godt kunne gå hen og blive hængende i øregange i lang tid.

Du kan tjekke dagens nye Sam Seg-track ud herunder:

Læs også  Det bedste vi så på Haven Festival 2018