Foto: Jono White

Den 8. september udkommer Superfoods andet album Bambino, og allerede i mandags udkom musikvideoen til deres seneste singleudgivelse

Superfood debuterede allerede i 2014 med albummet Don’t Say That, og siden er der sket en del. For det første er bandet, der tidligere havde fire medlemmer, nu reduceret til en duo. For det andet er der med deres nyeste single, som udkom tidligere på sommeren, kommet nye toner på genresuppen.
Superfoods tidligere musik kan betegnes som indierock i rimelig klassisk forstand. Melodierne er ørehængende og lyden er lækkert upoleret. Bandet har siden debuten gjort det godt, men ”Unstoppable” er alligevel afgjort det mest pirrende, vi hidtil har hørt fra den Londonbaserede duo, der i dag består af Dom Ganderton og Ryan Malcolm.

Læs også  Guldimund er tilbage med kærlighedsberusende single og video

Den nye single er mere poppet end Superfoods tidligere musik. Dette må ikke misforstås. Det er indierock af meget høj kaliber.
Nummeret er ufatteligt godt skruet sammen. Bassen lægger en afdæmpet bund, guitaren er den helt rigtige form for melodiøs. Drengenes vokaler er som skræddersyede til hinanden, og de forebygger din hang til kedsomhed ved blandt andet at smide en ukulele ind og lade trommesektionen kaste om sig med godbidder i form af breaks og temposkift.

Læs også  Superorganism er ude med ny single fra det kommende debutalbum

Musikvideoen til “Unstoppable“, der officielt udkom i mandags, er en hyldest til den hedonistiske lykke. Vi befinder os på en porno-oplyst bus omgivet af tåge, og drengene agerer samtlige passagerer. Der er dem, som keder sig, dem der for længst er faldet i søvn, og så er der dem, der er ude for at lave hærværk på sig selv og omverdenen. Ganderton og Malcolm hamrer, har det vildt, kommer i slagsmål, trækker mere røg end lunger kan klare og får deres junkfood-ædeflip på.

Læs også  Blue Foundation ude med ny imponerende musikvideo som optakt til kommende EP

Gik du glip af singleudgivelsen i juli, har du nu en rigtig god grund til råde bod på det. Superfood er den fedeste form for ude af kontrol i den nye musikvideo.

Se den her: