Foto: Moses: “Andreas” // PR

Summer In The City Festival i hjertet af København kan nu præsentere et line-up bestående af 17 spændende navne fra den danske upcoming-scene. 

Summer In The City Festival er en festival der afholdes i Huset-KBHs gårdhave. I år løber tredje udgave af festivalen af stablen fra den 27. til den 29. juli. Over de tre dage kan du opleve 17 spændende navne fra den danske musikscene. Hovednavnene tæller popduoen Moses: “Andreas”, der netop nu hitter med sommer-sangen “Gazeller”, der har været P3’s uundgåelige. Også rockbandet Paper Tigers er at finde blandt hovednavnene, sammen med sangerinden Molina og sangskriveren Guldimund. Om programmet fortæller festivalen booker, Markus Benonysson, følgende:

Læs også  Schultz & Forever er ude med ny single fra det kommende debutalbum

“Summer in the Citys program er lækre sommerlige toner, serveret med en urban kant. Det er det tilgængelige, men samtidig udfordrende med rødder i undergrunden. Det er musik, du aldrig har hørt før, men på samme tid føles det, som har du kendt og manglede det hele livet. Programmet kredser om det luftige indie musik, det folkelige og variationer af popmusik. Noget for enhver smag!”

Læs også  PREMIERE: ROXY JULES ude med første single og video inden kommende fjerde album

Festivalen ønsker at skabe en lille oase midt i Københavns travle indre by, og de stræber efter at præsentere en masse spændende musik inde for en bred vifte af genrer.

Program 2017
The Vice
J. Bruno
The Oceans
Pelican Beach
The New Family
Keine Fear For Flanger
Kristina Issa
Spines
Nosaint
Dan Presencer
Solhvert
Holmen Hustlers
Moses: “Andreas”
Moline
Guldimund
Paper Tigers

Læs også  Janelle Monáe annoncerer nyt album med to singler og tilhørende videoer

Læs mere om Summer In The City Festival 2017 her.