Foto: PR

Den islandske sangskriver Sigurvin Sigurdsson har delt sangen “Blue, White and Green” med en flot musikvideo forud for den kommende selvbetitlede debut-EP. 

Den islandske sanger og sangskriver Sigurvin Sigurdsson skriver kantet og charmerende folk- og countrysange om rodløshed og kærlighed. Som et otte mand stort band, som består af musikere fra Grønland, Caribien og Danmark, bygges der videre på folk/country traditionerne, og alt fremføres med den største respekt for de genremæssige, amerikanske sydstatsdyder. Musikken strækker sig over de optimistiske up-tempo sange til de langsomme hymner og vanskelig kærlighed. I denne uge har Sigurdsson netop udgivet den nyeste single “Green, White and Blue”, der kommer forud for den kommende debut-EP. Sammen med udgivelsen fulgte også den fineste og mest stemningsfyldte sort/hvid musikvideo, der giver nummeret en helt anden dimension og følelse.

Sammen med sit band har Sigurdsson tidligere optrådt på SPOT Festival, Way Up North, og de har spillet utallige koncerter i Danmark og Tyskland sammen med store amerikanske navne som Grant Lee Philips og Damiel Romano. Onsdag den 12. april er Sigurvin Sigurdsson klar med den selvbetitlede debut-EP, som er blevet indspillet i en Rudolf Steiner børnehaves kælder efter lukketid. I år kan du også se frem til at Sigurvin Sigurdsson endnu engang er aktuel på SPOT Festival i Aarhus i starten af maj.

Læs også  FORPREMIERE: Velovervejet dansksproget poesi på ny single fra Bæst