Foto: PR

Den danske rockgruppe Milford udgiver i dag deres nye single “Cherish” med tilhørende video.

Milford starter 2017 stærkt ud med ny single og en tilhørende video. Singlen “Cherish” er et alternativt rocknummer med en drømmende lyd og flydende falset. Nummeret er i den stille ende, men har samtidig en solid lyd og et insisterende beat.

Om “Cherish” fortæller forsanger Johan Nørregaard:
“Sangen er for mig et wake-up call. Det er en sang om at træde ud af skyggen, ud i solen og ikke være bange for at være til. Om at sætte pris på livet imens det udspiller sig, og at stå ved den person man er.”

Læs også  Badesøen Festival er nu klar med det fulde koncertprogram

Bag navnet Milford gemmer der sig fem danske musikere, hvor flere af dem tidligere har spillet sammen med kendte, danske artister som blandt andet Ulige Numre og Anya. Siden deres debut-album Smithereens fra 2014, er det ikke meget vi har hørt til Milford. De har gennem hele 2016 arbejdet intenst på at få deres nye EP klar. Det seneste udspil fra bandet var singlen “Hope For The Best” der udkom i  juni 2016. Men efter hårdt arbejde er bandet i dag klar med deres anden single, og i forbindelse med singlen har bandet fortalt at der er en EP på vej, som forventes at udkomme i maj.

Læs også  The Wombats - Lille Vega

Ikke nok med at bandet har en EP på vej, så kan de også opleves live i foråret på både BETA i København i april og Spot Festival i Aarhus i maj.

Du kan høre deres nye single “Cherish” og se den tilhørende video her: