Foto: PR

Det danske indiepop-band Spine of Man er ude med deres nye single “Faith in U”. Det er den første af tre singler, der bygger videre på deres debut-EP Cape Cod fra 2016. 

“Faith of U” er en vaskeægte sommersang med bølgeskvulp og surfguitar over hele linien, og det er svært ikke at drømme sig væk til mere eksotiske breddegrader, når man lytter til nummeret. Det er da også hele meningen med nummeret ifølge indiepop-gruppen Spine of Man, dog er sangen skrevet på gode gamle Rømø. Bandets forsanger Alexander Støvelbæk fortæller følgende om tilblivelsen af “Faith In U”‘:

Læs også  Bæst - Det Umulige Rum

”Vi tog en uge på Rømø i sommer for at skrive nyt materiale, og det inspirerede i høj grad den nye single. Vi slæbte simpelthen Vesterhavet og den høje sol med ind til vores instrumenter. Det var vigtigt for os at sangen beholdt den surfer-vibe, som den havde da vi skrev den.”

Læs også  Midsommer Festival udvider plakaten med canadiske The Franklin Electric

Da bandet sidste efterår indspillede “Faith In U” og de to kommende singler, udvidede gruppen med Gustav Scheel på bas og Max Hoffmeyer som pianist, og gik dermed fra en trio til en kvintet. På de nye singler fortsætter gruppen det lækre, drømmende univers fra Cape Cod EP’en, og gruppen har ligeledes bibeholdt deres solide surf-vibe. “Faith In U” falder på et utroligt godt tidspunkt, hvor man længes efter sol og strand, og det er lige præcis det som Spine of Man kommer med her.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 16

Drøm dig væk til sommer, surf og sol, ved at give “Faith In U” et lyt eller 100: