Foto: PR

Den danske singer-songwriter Son Of Caesar er i dag aktuel med den nye single “She Was A Girl Selling Gramophones”. 

I dag har den danske sanger Son Of Caesar udgivet sangen “She Was A Girl Selling Gramophones”, der er den første single fra hans kommende album. Albummet er sangerens andet, og vil blive udgivet senere på året. Dagens udgivelse er en vaskeægte historiedrevet singer-songwriter perle, hvor den sparsomme instrumentering giver plads til vokalens smukke fortælling om en ung, smuk pige, der drages af London i de swingende 60’ere. Peter Mathiasen, der står bag Son Of Caesar, fortæller følgende om sangen:

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 7

”Jeg skrev sangen, efter jeg havde hørt en podcast om Anna Wohlin og hendes liv som Brian Jones’ (fra The Rolling Stones, red.) kæreste. Historien, om hvordan en helt almindelig pige havner midt i storbyen og orkanens øje, fascinerede mig helt vildt. Derfor blev jeg inspireret til at skrive en sang om alle de kvinder, der har fået knust deres hjerter af utilregnelige rockstjerner.”

Dagens udgivelse var til at starte med, slet ikke tiltænkt en plads på det kommende album. Men sangen ente i en video med YouTube-fænomenet “Spørgs Casper”, og efterfølgende steg interessen for nummeret, da der på under et døgn var mere end 60.000 afspilninger af videoen. Alt dette skete, uden at Peter Mathiasen var klar over det, og pludselig væltede det ind med henvendelser omkring sangen. Peter Mathiasen fortæller:

Læs også  Nûrnbear minder os om fællesskabet og ordets betydning på deres nye single

“Jeg var i IKEA sammen med min kæreste mellem jul og nytår, og pludselig begyndte jeg at få vildt mange henvendelser fra folk, der spurgte ind til sangen, hvor de kunne købe den, og om jeg ikke ville sende tekst og akkorder til dem. Så her stod jeg – midt i IKEA – og besvarede alle de her beskeder, imens jeg forsøgte at regne ud, hvorfor alle de her mennesker pludselig havde fået øjnene op for den her sang.” 

“She Was A Girl Selling Gramophones” har altså nu fået en plads på det kommende album, og du kan få en smagsprøve af den kommende udgivelse, når Son Of Caesar giver koncert i næste uge på SPOT Festival i Aarhus lørdag den 6. maj klokken 16.00 på Filuren. Du kan også opleve den danske singer-songwriter allerede fredag i Dome of Visions til Celebration Records og Devil Duck Records SPOT Labelnight.

Læs også  VIDEOPREMIERE: Børnetegningerne bliver levende på Got No Filters nye single