Soleima skyder 2018 igang med stærk ny single og musikvideo

Soleima skyder 2018 igang med stærk ny single og musikvideo

Foto:  PR

Soleima omfavner livet på “Low Life”, der er et drømmende og euforiserende pophit. 

Blot fem dage skulle vi ind i 2018, før Soleima viste, at 2018 højst sandsynligt også kommer til at stå i hendes tegn ligesom det forgange år der, blandt andet bød på udsolgte headlinere, en P3 Guld-pris, en DMA-nominering og en række festivaloptrædener.

Den spritnye single “Low Life” er et af Soleimas absolut stærkeste tracks til dato. Melodistykkerne i både vers og omkvæd er så skudsikre, at man ikke forstår, hvorfor de ikke er skrevet før, og den mere soulede retning, Soleima er gået i klæder hende virkelig godt. Der er noget længselsfuldt og drømmende over stemningen i “Low Life”, der i sidste ende giver et smil på læben og lader én fortsætte dagen både opløftet og fortrøstningsfuld over, hvad end man måtte gå og bekymre sig over.

Læs også  10 hurtige til uimodståelige Yune

Soleima fortæller selv i en pressemeddelelse, at “Low Life” handler om at “omfavne, det man har i livet og derved frigøre eller empower én selv“. Hun siger yderligere: ”Da jeg skrev sangen havde jeg en person der står mig meget nær i tankerne. Personen voksede op under svære kår og selvom denne person stadig har det svært så kæmper den med alle kræfter for at komme et bedre sted hen. Det beundrer jeg mere end noget andet”.

Læs også  10 hurtige til uimodståelige Yune

Singlen kommer ikke alene, men akkompagneres af en smuk musikvideo instrueret af Jonas Bang og lavet i samarbejde med Pxjects by Merceded-Benz. Grundidéen bag videoen er at indkapsle teamet i nummeret om at bryde fri fra en ond cirkel, og i videoen ses Soleima up close synge i grå, industrielle rammer. Der zoomes stille og roligt ud, og efterhånden ses en Mercedes køre i cirkler i baggrunden. Om videoen fortæller Jonas Bang:

Vi havde lyst til at følge en vision om at skabe længere scener i stedet for at lefle for det publikum som keder-sig-efter-10 sekunder eller i det mindste kræve lidt mere tålmodighed fra seerne af videoen. Afslutningsscenen symboliserer at selvom du føler dig nede og fanget så er der altid en udvej hvis du er målrettet”.

Læs også  10 hurtige til uimodståelige Yune

Sing it // sing it now” synger Soleima, som nummeret munder ud, og det er en opfordring, der er svær ikke at gribe med så godt og fængede et nummer, “Low Life” er. Lyt selv og se videoen lige her: