Smukfest er klar med de udvalgte til Live Camp 2018

Smukfest er klar med de udvalgte til Live Camp 2018

Foto: The Vice//PR

KærligHeden på Smukfest danner fra den 5. til den 7. august endnu engang ramme om vækstlagsprogrammet Live Camp, som præsenterer i alt 27 navne fra den danske upcoming-scene.

Når der tales Smukfest 2018 er det overvejende navne som Kendrick Lamar, Britney Spears og Shawn Mendes, snakken falder på. Men Smukfest er meget, meget mere end internationale headlinere. Det er blandt andet også et sted for morgendagens stjerner og har været det i en rum tid nu.

Under de tre opvarmningsdage fra den 5. til den 7. august spiller hele 27 bands og solister, som du ikke nødvendigvis kender i forvejen, men sandsynligvis kommer til at kende i fremtiden.
Live Camp er navnet på de tre dage dedikeret til det danske vækstlag, og alle tre dage dyster spirende musikere om hele tre forskellige titler. Søndag og mandag spiller 18 navne udvalgt af mentorer fra den danske musikbranche, og der er nok at spille for, for mens ét act løber med titlen som årets Tak Rock navn (og spiller i P3 Teltet fredag), vinder et andet act æren af at åbne Bøgescenerne onsdag, som blandt andre ANYA, Farveblind og Ericka Jane tidligere har gjort det.

Læs også  Premiere: Den danske duo Feel Freeze slipper flot og spacy musikvideo til singlen "Let Go!"

Tirsdag indtager DR’s KarriereKanonen Live Camp med otte finalister, hvoraf tre af dem løber med sejren. Tidligere navne tæller blandt andet Katinka og The Minds of 99.

For tredje år i streg har vi været en del af mentorholdet og sender et udvalgt navn afsted. Vi har tidligere peget på Daniel Joy og sidste år Cousin, og denne gang kan du glæde dig til at opleve gruppen The Vice. Den aarhusianske trio, der består af Jesper Christensen på trommer, Peer Ørsted på bas og Mikkel Dahl bag mikrofonen, har tidligere stået på festivalscener på både Grim Fest og SPOT, men det er første gang, at Smukfest står for skud. Den står på sommerlige vibes i det melodiske indiepoppede univers, The Vice bevæger sig i, med Mikkel Dahls karakteristiske vokal i front, som du kan høre på de tre stærke numre “Calculator”, “Humanoid” og “Suburban Dad”, der indtil videre florerer på Soundcloud.

Læs også  Det britiske hiphop-stjerneskud Little Simz er tilbage med den unikke single "Offence".

Udover The Vice vil følgende kunstnere sprede vellyd over KærligHeden:

2nd Strike
Gurli Octavia
Gwænno
Liive
Yulez
NORDNORDNORD
Alexander Oscar
RigForEvigt
Boye & Sigvardt
Simone Tang
L.T. Valentin
Lillevangen
Aisle
Fraads
Alcabean
Askling
Zookeepers
Hottub

KarriereKanonen

Ravi Kumar
Shoko
Tobias Albert
Dusin
ELO
Aufori
More Blessings
Fravær

The Vice spiller mandag den 6. august kl. 14.00, og resten af programmet finder du her.

Læs også  Danske Selma Judith slipper den ærlige debutsingle "Kind of Lonely" med den tilhørende intime musikvideo