Foto: Cousin//William Dengsø

Smukfest har løftet sløret for deres opvarmningsprogram, der kommer til at foregå på KærligHeden, og sætter fokus på cremen af det danske vækstlag. 

Det er ikke kun verdensstjerner som Major Lazer, Jamiroquai og Zara Larsson, Smukfest har at prale med. Også dansk upcoming-musik hyldes i Bøgeskoven til august, når årets Live Camp skydes igang i opvarmningsdagene. Her har du som gæst på den populære festival rig mulighed for at høre dit måske kommende yndlingsband, som du bare ikke kender endnu.

Og den mulighed vil vi da klart anbefale dig at gribe, for der er masser af godter på det store program.

Læs også  Ugens Upcoming: Y.O.U.N.G

Udover Live Camp er  også Tak Rock! inden over musikken på KærligHeden. Begge koncepter startede tilbage i 2011 og bygger på en form for “mentorordning”, hvor udvalgte spillere fra musikbranchen peger på, hvem de tror bliver det næste store navn på den danske musikscene. Tidligere vindere tæller Freja Kirk, Mendoza, ANYA og senest den elektroniske duo Farveblind, men Live Camp-scenen har også været betrådt af kunstnere som Thøger Dixgaard, Scarlet Pleasure og Lord Siva.

For andet år i streg har vi på Bands of Tomorrow været med på mentorholdet, hvor vi i år peger på kvartetten Cousin som et band, du skal holde et ekstra skarpt øje med.
Det var nummeret “Me & Sane”, der fangede vores opmærksomhed med dets drømmende take på popgenren og skarpe øre for den gode melodi. Cousin har en mission om at udvide vores horisont, hvad angår popmusik, og de søger at udfordre de normer, vi har tendens til at proppe ned over genren. Cousin spiller til Live Camp på KærligHeden mandag den 7. august klokken 20.00, og vi glæder os meget.

Læs også  SHERPA annoncerer ny EP og afslører teaser til musikvideo

Udover Cousin kan vi også varmt anbefale dig at tjekke resten af det mangfoldige Live Camp-program ud, hvor blandt andet denne Ugens Upcoming Barselona også spiller. Det samme gør – og hold nu fast: Mount Ego, Sundays, Pelican Beach, Aksglæde, Maximillian, Sjakket, Ericka Jane, Sebastian Wibe, The Gun, KÖÖD, Marcus Gordon, Peppermint B, Casper Milton, Saint Best, Total Hip Replacement, Blended Brew, Bar Z, Nicolai Møller samt de otte KarriereKanonen-finalister Ponti, , Pogo Polis, Oktober, Duks, Moody, Sherpa og Rest In Beats.

Læs også  Weekendens Essentielle Udgivelser // Uge 7

Vinderen af konkurrencen får æren af at åbne Bøgescenen, mens vinderen af Tak Rock!-Prisen skal give koncert i P3-Teltet.