Foto: Emil Zeuthen

Skammens Vogn er klar med musikvideo til nummeret “Min Sang Til Dig” fra deres seneste plade Sukaley! 

Det danske band Skammens Vogn er klar med en musikvideo til sangen “Min Sang Til Dig” fra albummet Sukaley!. Albummet udkom tidligere i år, og er bandets fjerde store udgivelse. Videoen til “Min Sang Til Dig” er i stil med bandets tidligere videoudgivelser, og viser sangens tekst kørende over gamle hjemmeoptagelser, og forvrængede billeder af et togs færden på skinnerne.

Læs også  PREMIERE: ROXY JULES ude med første single og video inden kommende fjerde album

Videoen holder fast i det overordnede tema fra Sukaley!: Kærlighed. Specielt den store kærlighed i de små øjeblikke. “Min Sang Til Dig” er en smuk kærlighedssang om netop de små hverdagsting, der kan være så betydningsfulde mellem to mennesker. Nikolaj Zeuthen fra Skammens Vogn fortæller:

“Måske er det vores bud på en “Your Song”. Måske er det også en kærlighedssang for os, der er børn af 70’erne og 80’erne, hvor forældrene skulle realisere sig selv, ofte på bekostning af børnene. I hvert fald er det klart at indadtil i bandet, har sangen den betydning. Det er ud af fortidens skygge. Ud af en dysfunktionel baggrund og ind i noget nyt, der måske kan blive bedre. En sang, en kærlighed, som et løfte. Så det er lidt spørgsmålet i sangen: Kan vi to skabe noget nyt og smukt og godt og stærkt sammen?”

Se den nye video til “Min Sang Til Dig” lige her:

Læs også  SINGLEPREMIERE: Hajk ude med ørehængeren "Untouch"

Oplev Skammens Vogn live
Den 24. maj – Loppen, København
Den 29. juli – Badesøen Festival, Albertslund
Den 19. august – Alive Festival, Thisted