Foto: Anthony Huus

Norske Band of Gold er i morgen klar med endnu en dreamy pop-single fra det kommende album Where’s the Magic, der lander den 23. marts, og vi har igen fået æren af at premiere et nyt udspil.

Nina Mortvedt og Nikolai Hængsle er navnene bag den norske gruppe Band of Gold, der laver lækker, dansabel og energisk drømmepop. I 2015 udkom Band of Golds debutalbum under samme navn, og det blev et stort hit, der førte til en hurtigt voksende fanskare. Tilmed resulterede albummet i, at gruppen vandt Nordic Music Prize under by:Larm-festivalen i 2016, som det første norske act nogensinde.

Læs også  Hør rapperen og "autotune-crooneren" $HYBXI krænge kærligheden ud på andensinglen "Doves"

Nu er Band of Gold på banen igen, og udgiver snart deres andet album, Where’s the Magic. I oktober måned sidste år var vi så heldige at premiere den første single, “I Wanna Dance With You Again”, fra det kommende album. I morgen udkommer så andet udspil, men du kan allerede i dag lytte til “Well Who Am I” eksklusivt her nedenfor.

“Well Who Am I” er en funky sag, der lokker dig til at få kridtet danseskoene i en fart, med et insisterende og sexet basgroove, selvsikkert guitarspil og en flirtende vokal. Om handlingen forklarer forsanger Nina Mortvedt, at gruppen har forsøgt at indramme den måde ens hjerne opfører sig på, når man er totalt og fuldstændig irrationelt opslugt af nogen eller noget.

Læs også  Dagbog fra G! Festival - Dag 1

Vi er mildt sagt temmelig vilde med resultatet, som du kan lytte til lige her: