Foto: Caroline Bohn

Det danske indierock-band SILQUE er klar med en flot, minimalistisk video til deres debutsingle “Gloria”. 
I starten af marts måned udgav SILQUE deres debutsingle “Gloria”, og nu er den at finde på diverse streamningtjenester. Debutsinglen, der blev til i det københavnske studie Vibe Factory, viser stort potentiale, og nu har bandet delt en one-take til singlen. Med videoen kan du dykke ned i tekstuniverset på “Gloria” i ægte vintage-stil med en retro skrivemaskine som guide.
Med “Gloria” trækker SILQUE på referencer som BØRNS og The Beatles, og singlen blev også færdiggjort i det legendariske Abbey Road Studio i London. Det er netop den unikke stemning i det gamle, legendariske studie som bandet har ville indkapsle i lyric-videoen til “Gloria”. De bandet sidste måned udgav debutsinglen, afslørede de samtidig, at der er et debutalbum på vej. Bandet fortalte følgende ved udgivelsen af “Gloria”:

“Sangen Gloria indkapsler den proces og stemning, som vi har været igennem i Vibe Factory under indspilningen af det kommende album. Den illustrerer mystikken og de nye opdagelser, som det bar med sig at fordybe sig igennem så lang tid i studiet, i de fire måneder albummets tilblivelse tog.”

SILQUE har siden udgivelsen af førstesinglen fået airplay på den store radiokanal P4, og nummeret er blevet anbefalet af DR’s KarriereKanonen. Se den old-school video til “Gloria” lige her:

Læs også  Red Lama-interview og eksklusivt albumstream på "Motions" forud for release