Se Fugleflugten i Café Halvvejen – Live Session

Se Fugleflugten i Café Halvvejen – Live Session

Foto: Niels Østergaard Munk

‘Café Halvvejen – Live Sessions’ er et helt nyopstartet livesamarbejde som nu er ude med deres allerførste livesession. Den er gæstet af det danske, fremadstormende band Fugleflugten, som har EP’en Bølgevækker ude på fredag den 20. oktober. 

Café Halvvejen – Live Sessions foregår på Cafe Halvvejen på Krystalgade i København, og har til formål at afholde en ny session hver den sidste søndag i måneden.
Som de selv siger, er deres mål at “gøre flere mennesker opmærksom på den fede musik, der florerer i det ganske danske land.”

Det første band, der har fået lov at opfylde dette mål, er danske Fugleflugtensom leverer en utrolig flot og nærværende udgave af deres nummer “Det er på tide”.
Denne performance er den første udgivelse af fire fra en livesession på Café Halvvejen. De resterende tre udkommer løbende frem mod den 6. november, hvor den samlede koncertvideo vil blive udgivet.

Læs også  10 hurtige til uimodståelige Yune

“Det er på tide” lægger normalt stor vægt på både trommer og mange forskellige guitareffekter, men bliver i denne helt nøgne udgave meget stærk.
Fugleflugten har fuld fart fremad med deres melodiøse og medrivende danske rock, og vi glæder os til at høre deres EP i næste uge.

Mens vi venter spændt er denne live-session en rigtig glædelig overraskelse, og det virker til at Cafe Halvvejen nok skal få stor succes med disse koncerter i fremtiden.
Se “Det er på tide” – Livesession her:

Læs også  10 hurtige til uimodståelige Yune