Sassy 009 til Journey Festival 2018

Sassy 009 til Journey Festival 2018

Foto: Andreas Bjørseth

Den hypede elektroniske trio Sassy 009 giver deres første koncert i København, når de gæster den nye festival Journey den 29. september i Den Grå Hal. 

Journey Festival, som er arrangeret af smash!bang!pow!, kalder sig selv for en “rejse til lyden af i morgen”, og det må man erkende, at alt tyder på, det bliver. Med de tidligere bookinger af britiske Octavian og Nilüfer Yanya og danske Iceage, bringer festivalen nogle uhyre aktuelle navne i spil, og det gør sig bestemt ikke mindre gældende med tilføjelsen af norske Sassy 009.

Læs også  Mød den nye danske R&B-kunstner Lasse Laurentius på nummeret "Helt Anderledes"

Trioen, som vi i starten af året havde på vores liste over 18 skandinaviske navne, du skal holde øje med i 2018, består af de tre veninder Teodora, Johanna og Sunniva, som kender hinanden fra deres opvækst i Oslo. Den store hype grunder blandt andet i trioens debut-EP Do You Mind, som udkom sidste efterår og fik sat diverse medier og tastemakers på overarbejde. Sidenhen har de spillet deres unikke blanding af industriel techno og pop til et hav af shows og derfra kun bygget videre på det i forvejen stærke ry.

Læs også  Unknown Mortal Orchestra vender tilbage med efterårskoncert i København

Sassy 009 gæstede tidligere på året Danmark i forbindelse med SPOT Festival, men september-koncerten i Den Grå Hal bliver trioens første i København.

Med tilføjelsen af Sassy 009 er festivalen halvvejs igennem annonceringen af lineuppet, som udgøres af i alt otte kunstnere af varierende genrer fra både ind- og udland.