Foto: PR

Quick Quick Obey er i dag ude med den nye single “No Wait” og har samtidig offentliggjort, at deres nye album “Realistic Friendship” udkommer den 31. marts.

Den danske alternative pop-gruppe Quick Quick Obey er i dag klar med den nye single “No Wait”. Nummeret er efterfølger til singlen“Hourglass”, der udkom i oktober 2016 og klarede sig ganske godt på Barometeret på P3. “No Wait” er et melankolsk pop-nummer svøbt ind i en smuk blanding af synth, bas, guitar og længselsfuld vokal.

Læs også  Danske WIINSTON brillerer med stemningsfuld single og tilhørende musikvideo

Forsanger Esben Halkier forklarer om sangen: “No Wait handler om, hvor svært det er i dag at finde ind til sig selv i det virvar af meninger og holdninger, som bliver trukket ned over hovedet på os. Hvordan skal jeg kunne blive mig, du kunne blive dig, og hvordan skal vi kunne leve sammen?”

Læs også  Blue Foundation ude med ny imponerende musikvideo som optakt til kommende EP

De fire drenge fra Thy-kvartetten følger singleudgivelsen op med en annoncering af et kommende album. Albummet vil bære titlen Realistic Friendship og udkommer den 31. marts. De fejrer udgivelsen med to danske koncerter den 25. marts i Thisted og den 30. marts i København.

Lyt til “No Wait” her: