Foto: PR

Den Københavnske producer Vera er et navn, som du gør klogt i at huske og ikke mindst holde øje med i fremtiden – de få udspil, vi har fået, taget i betragtning. På singlen “Falling” har han teamet op med nordmanden Okay Kaya, og sammen har de skabt et utrolig lækkert stykke elektronisk popmusik.  

Vera, som tidligere på året udgav den stærke debutsingle “In and Out of love”, lader til at blive et mere og mere lovende navn, som tiden går, og endnu en single af høj kvalitet er udkommet. Før han begyndte at lave musik i sit soloprojekt, arbejdede Vera sammen med navne som Soleima, Liss og MØ, og det er tydeligt at høre på udgivelsen, at Vera er en producer med en godt portion erfaring i bagagen.

Læs også  NORDISKE HITS // Uge 8

Okay kaya, som lægger vokal til “Falling”, laver tilbagelænede, dragende numre med vis mystik over sig, og sammen med Veras elektroniske produktioner går det op i en højere enhed og skaber en nærhed blandt det energiske i “Falling”.

Sammen med de musikalske legekammerater School of X, Goss og Vasco gæster Vera til oktober spillestederne Lille VEGA og Radar, hvor de inviterer til en helt særlig musikalsk aften med fokus på en bred vifte af genrer. Det kan du læse meget mere om her, og i mellemtiden kan du treate dig selv med et lækkert stykke musik på denne solbeskinndede fredag i selskab med Vera og Okay Kaya:

Læs også  Red Lama udsender gribende musikvideo forud for albumudgivelse og releasekoncert