Foto: Anna Jarmolowicz
Den danske poptrio Who Is Louis er i dag ude med deres nye single “Silver”, der i denne omgang deles som en live session. Gruppen har samtidig delt en live session med deres tidligere single “What Will Become Of Us”. 

Who Is Louis laver lækker atmosfærisk popmusik, og i dag har de udgivet to live sessions, en med deres nye single “Silver” og en med deres tidligere single “What Will Become Of Us”. Begge sange er fra gruppens kommende EP Falling Contructions, og singlen “Silver” bliver udgivet til streaming senere i denne uge. Bandets live sessions er et tydeligt billede af deres tid i øvelokalet, og begge videoer er lavet uden de store dekorationer og effekter, så lytterne kan se bandet så ægte som muligt. Den kommende EP er et projekt som vil udkomme i seks separate singler, der til sidst samles på EP’en. Singlerne bliver delt én for én hver måned fra januar til juli. EP’en består af tre lyse sange og tre mørke, og alle kredser om samme tematiske udgangspunkt: at miste og at håbe. “Silver” er den fjerde single der deles forud for EP’en, og tidligere er singlerne “Falling Constructions”, “Loaded Gun” og “What Will Become Of Us” blevet udgivet.

Læs også  SINGLEPREMIERE: Eerie Glue på banen med "Endorphins"

Den aarhusianske synthpop-trio består af Bue Gundersen på trommer, Niels Münster på synth og i front står sangerinden Greta Louise Schenk. Sammen har de igennem flere år lavet kraftfuld og personligt elektronisk pop, og bandet sætter deres intense og tilstedeværende liveshows i højsædet. Trioen debuterede tilbage i 2013 med EP’en Alive, og i 2016 udkom bandets første fuldlængde album med titlen Who Is Louis. Gruppen spillede deres første koncert sammen som trio ved SPOT Festival i 2015, og de spillede til festivalen igen i 2016.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 8

Se Who Is Louis’ nye single “Silver” som live session lige her, og hør samtidig den nye live session til “What Will Become Of Us”: